Pages

Leave ur 'jejak' here :)

Tuesday, July 19, 2011

Eii... Nak terburai cekodok aku mkn pagi ni

Assalamualaikum w.b.t

hari ni nak taip sependek mungkin. ema bukan nak soh korang bace luahan hati atau ape-ape. cuma nak luahkan kekonfiusan and kekesalan je. ema nak tanya, sekarang ni mmg ada Jabatan Kesihatan dok buat survey sal kesihatan wanita ke? 

tengok kan tajuk cam berapi je kan? memang berapi pon la. rasa cam nak maki je orang tu tadi. ntah hape-hape je. kalau ye pon Jabatan Kesihatan nak wat survey or nak story pasal kesihatan tak perlu la tanye benda yg sulit mcm tu. macam bangang je rasa diorang nih. nak tipu pun budak universiti. pigidahh.. ingat ema ni bdk tadika ke hape. <----- (terdapat unsur riak di situ)

ema nasihatkan korang la.. kalau ada org kol rumah korang cakap nak buat penerangan pasal kesihatan and start tanye benda yg peribadi better tak yah layan. memusykilkan and menyakitkan hati aje. sampai warna ape pkai sekarang pon nak tau mmg dah nampak sangat kebangangan nye kan. dah tu siap mintak no henfon lagi. apa jadah nye semua tu?

haish.. manusia sekarang ni. semua nye suka ikut nafsu je. akal fikiran yang tuhan bagi letak kat bawah kerusi tak mau guna. keje nye asek nak menipu orang je. dunia akhir zaman. kalau betul pon orang yg kol tu dari jabatan kesihatan ema rasa tak perlu la nak tanya soklan bodoh bangang macam tu. budak kecik pon tau beza la. kalau nak survey pasal wanita kenapa tak bagi staff pompuan je kol. bangang nyeee.......

ingat ek korang. jangan tertipu and jangan layan. nanti menyesal kemudian hari tak guna je. masa makhluk tu tanye-tanye ngarot tadi ema terus ckp "saya sibuk sekarang". then dia ckp "ok, esok sy kol balik. abg pun malu jugak nak tanya benda-benda ni, tapi kesihatan punye pasal kan" pigidah.. rasa mcm nak henyak je kau bagi MAMp..

p/s: ema tgh taip ni makhluk tu kol lagi. but i angkat and dengar suara dia terus letak. kalau tak angkat langsung buat nye customer kol cemane?

2 comments:

Rai said...

nak buat survey pasal wanita kenapa dia tak suruh wanita je kan.. pegi suruh org jantan pulak.. hish..

Emma said...

tu la pasal nye..
dh la tanye soklan mmg peribadi gila..
klo dpn bijik mata mmg dah mkn kasut saiz 7 dh tu..

Bebudak comel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KiraKira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers