Pages

Leave ur 'jejak' here :)

Tuesday, July 19, 2011

BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG

Assalamualaikum w.b.t

Click gambar utk join

haa.. kalau tgk header merah menyala tu pun mesti korang dah tau kan entry ni pasal ape. yup.. ema nak join lagi segmen abg ben nih. walaupun segmen yg lepas tu ema tak sempat sangat nak singgah blog korang, tapi kali ni insyaallah.

so skrg nak cita sket la pasal blog ni. ema tak ingat tarikh sebenar buat blog ni. tapi beliaw dah berusia 8 bulan 2 minggu dan 5 hari. tak caya? korang boleh rujuk daisypath kat bawah ni ok. blog ni dah alami mcm-mcm perubahan. kalau korg nak tengok kene belek la entry-entry lama dulu ok. tapi for sure takde sape yg rajin kan. hehehe. 

walaupun org cakap kalau nak pemes cepat dlm dunia blog, tempek la gambar kaw banyak-banyak. tapi ema memang takkan tempek muka ema dgn besar gedabak nye dlm blog ni sbb ema tak suke pon. bukan sbb ema tak cantik ke ape. setiap manusia tu cantik walaupun sumbing, walaupun juling kan? tapi sbb ema tak suke la.

ema buat blog pulak sbb nak isi masa lapang je. so bkn lah utk jadi pemes mcm abg ben. ekceli ema dah start blogging dr tahun 2007 lagi. tapi time tu cume blog peribadi je la. then, start merajuk dgn incik pesbuk ni, ema mula aktif blogging. (aktif la sgt...)

pada ema la, blogging ni bagus sangat. sebab nye.. start ema terjebak dgn dunia blog ni, ema dh tak payah susah-susah cari incik india jual paper. sebab nye kalau nak tau apa yg berlaku hari ni belek je dashboard. kompom tau..

ema takde blog yg wajib singgah tiap hari. sbb nye ema akan singgah blog tu kalau dia ada entry menarik. so, sume nye bergantung dgn tajuk kat dashboard la. sebab nye, ema online time keje. kadang-kadang memang sibuk gila. so, itu je la yg termampu.

and lastly, ema tak mintak pon korang-korang singgah blog ema setiap hari. sebab kadang-kadang ema jarang sangat update. tp ema akn appreciate klo ema post something yg berinformasi and ada org bace. rasa cambest je kan. so, kalau korang singgah blog ema, ema akan balas la kunjungan korang.

haa... tu la abg ben. sape suruh tak tetapkan 100 patah ke ape. kan dah bebel panjang. hehehe. btw, datang la jenguk ema selalu ye.. babai korang..

2 comments:

Rahmah Ram Ram said...

Salam, sudikanlah jengah ke sini...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

wanie wonek said...

singgah n follow sini

http://waniewonek.blogspot.com

Bebudak comel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KiraKira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers