Pages

Leave ur 'jejak' here :)

Tuesday, July 19, 2011

BEN ASHAARI, AKU PILIH 3 BLOG INI KERANA

Assalamualaikum w.b.t


ok, banner merah itu lagi. ni kesinambungan dari entry sebelum ni. rajin-rajin la tekan older post ok.


ema pilih blog ni sebab kecomelan katun kat header dia tu. pestaim tgk trus rasa mcm "wahhh.. mane dia dapat katun nih..." tapi nak komen sket.. wane purple tu mcm tak match dgn kaler dkt header. hehehehe.. byk songeh pulak ek..


pestaim masuk blog ni. bila skroll ke bawah terus tekejut tgk mata tuan punye belog. then terus pilih blog ni sbb comel kaler pink and putih. my peberet..


and lastly, ema pilih blog kat atas tu. sebab nye.. mcm yg kita sume tau.. blog MTT ni selalu nye menyedian kan listing blog-blog yg join segmen ben. so sgt mudah nak blogwalking. hehehe. bila rasa nk blogwalking mesti terjah sini cari link.



3 comments:

BeloG MTT said...

Macehhhh ~ Hikhik :)

H.J said...

kita pom datang terjah jugak la kalo macam tu..haha

bella_bumbum said...

maceh maceh. tekejot tengok mata yeee XD hehe

Bebudak comel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KiraKira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers