Pages

Leave ur 'jejak' here :)

Monday, April 18, 2011

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Selamat...... tengari semua. dah 2 3 hari ema tak update kan? memang busy sket minggu ni. skrg ni ema baru siap taip satu buku yg my cousin mintak tolong taipkan. perghhh.. makan masa seminggu gak la. padahal buku nipis je. haish.. jgn la ckp cmtu lam hati. kome ckp ema taip lambat kan? tak la lambat sgt. tapi kalo dah buku tu in arabic, korg boleh taip dlm masa sehari? nak edit bagi jd buku lagi. naik juling mata cari huruf kat keyboard tau.. (ok.. sila abaikan bebelan ni..) http://www.emocutez.com

jap.. nak sambung bebel sket g.. tapi semalam dah settle semuanya. lepas ni boleh terus cetak je. semlm ema blk keje pukul 11 malam tau. memang letih gila.. mata pon dah macam ni http://www.emocutez.com so, bila dah settle seme tu, pagi-pagi sampai opis je terus sign in kat blogger. huhu. lepas biarkan my student tunggu seploh doploh minit baru setat ngajo die.

tadi masa belek-belek dashboard ada jumpak satu iklan pasal photographer nih. so, ema terjah la belog beliaw. bukan nak carik photographer, tapi nak belek hasil keje dia. memang cun la. cuma ade certain gambo yg dia edit tak nampak real sangat. kat situ pon ada dia tunjuk tutorial cemane nak edit gambo-gambo nih. tuto yg dia buat pn senang paham and senang nak ikut. meh la terjah ramai-ramai kat sini..



malas la nak cite banyak. pegi je la kat situ. gambo dr dia pon ema tanak copy. korang tgk sendiri k. but siyesly dia pandai edit.. ok la, jap g ema bebel lagi k..

http://www.emocutez.com



3 comments:

Cik Ezy said...

lawo giler gmbo..
mabeles..

Emma said...

cik ezy; gambo mane yg mabeles nye?

zahidah dihaz said...

selalu jugak tengok hasil kerja dia..cantik...



New Entry: TAMRA THE ISLAND

Bebudak comel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KiraKira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers