Pages

Leave ur 'jejak' here :)

Wednesday, April 20, 2011

antara nokia dan sony ericsson?

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

selamat pagi semua.. hari ni lambat sikit update nye.. wah.. memang busy la ema bulan ni. jarang je hapdet kan? kalo sempat bukak belog pon termenung je.tak terluah nak taip ape.

ekceli ema nak mintak pendapat kome.. kome.. and kome jugak ni.. fon incik kesayangan rosak. so, beliau tengah plan-plan la nak beli fon baru. agak-agak mekeme semua la kan, fon apa yg bagus ek? tp ema tak nak dengar suggestion iphone @ belekberi taw. kebanyakan org tanye pendapat pasal fon mesti dpt suggestion yg tu. bosan i. bukan tak minat ngan features dia tapi..... nanti kurang la simpanan kawen kitorang. cewahh.. tolong suggest tau korang..

tadi jalan-jalan la kat laman web phone-phone yg ada kat malaysia ni. pahtu terbukak lg punye web. GD510 baru muncul kat sini ek? sblm ni ema pakai phone tu. tapi 3 bulan je. lepas tu lesap.. nak tau cite tgk sini. sedih tahap klcc la weh.. best pakai phone tu. nak tengok klik sini k.. phone tu best.. tp takde wireless and 3G je. yg lain seme best. masa pakai fon tu mmg liat nak bangun pagi. sebab walopon da set alarm tp bila alarm bunyik je terbalikkan fon tu. then dia silent. best.. best.. best..

tapi sekarang da dapat phone ganti. best jugak yg baru ni. tp tetap rindu yg lame tu. bila teringat je mesti berangin. then tak nak singgah Rnr sungai perak lagi dah. mencik.. mencik.. dah la.. nanti makin banyak yg ema merepek.. nak p belek-belek fon kat google lagi. babai..










8 comments:

syaz@rozelt said...

hp dah beli lom?hehe..suka hp nokia n95..tapi dh x de yg 1st hand..mungkin jugak ley try nokia x3..sony plak smart dr segi interface die..

Emma said...

syaz; ahaha.. belum lg la.. fon yg rosak tu n95 ler.. ntah hape dia buat pon ntah..

Oopss..Cikgu Cinta said...

thanks bg support follow you back nanti petg :)

fyna said...

jom singgah belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Oopss..Cikgu Cinta said...

da follow tapi widget follower takder ke?

Emma said...

cikgu cinta; sblm ni mmg folo zue cancer..ade la yg.. kt bwh skali..

Oopss..Cikgu Cinta said...

entry yang mane kene tag ni sis hehehehe blurr~~~~~`

Emma said...

cekgu; da newest one la.. hehe..

Bebudak comel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KiraKira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers