Pages

Leave ur 'jejak' here :)

Thursday, January 13, 2011

Segmen : Blogger gegarkan 'U'

dah lame aku tak join segmen dari BA ni kan? ye la.. skrg ni bukan time exam lg. so takde mood pon nak jawab soalan-soalan peksa abg ben nih. so, kali ni punye segmen cam kat ats tu ler.. mcm biasa la klo nak join segmen abg ben ni. kene letak .....

klik gambar klo rasa nk join

ok. lepas tu memang la kene jawab soalan-soalan yg beliau bagi kan... soalan nye berbunyi begini.. cheewaaahhh... sila nyatakan perkara yg berikut..

belajar mana? jurusan? tahun?

aku sekarang ni belajar kat CFS IIUM, Nilai. haa.. korang tau ke? atau pun dalam bahasa melayu nye Pusat Asasi UIA. ha.. tau?? tau?? klo tau bagus la.. jurusan aku.. jeng.. jeng.. jeng.. aku amek bahasa arab lah.. mau cakap arab lah.. skrg ni aku dh sem last n tahun last kt sini. after this, aku akn g main campus kt Gombak pulek.. ala.. yg dlm cite Nur Kasih tu.. haa.. yg tu la.. cantik tau campus i... u ade?? ade??

asal mana? umur?

aku berasal dari kuale kangso, perak.. huhu tipu.. betul la tu.. kn abg ben cakap jgn detail sgt. aku penah dok kt situ n kadang-kadang balik situ jugak. umo??? ni yg i tak suka. but, for sure, umo i dh tk belas-belas lg dah.. ala.. klo dh still blaja kt CFS n umo xbelas dh korang pon boleh teka kan?

kenapa amek jurusan tu?

masa sesi pengenalan dalam kelas dulu aku paling tak suka kalau kene jawab soalan ni. sebab aku tak tau pun nape aku amek bahasa arab nih. nak kata minat tu tak pon. tapi kebetulan aku dapat tawaran tu kan. tu la.. sapa suruh dpt A1 masa SPM dulu. mula-mula masuk sini byk kali jugak aku pk nak tukar course, tp bila pk-pk balik, aku bukan nye tak boleh bawak b.arb.. so,, teruskan je la.. tp, aku rasa kt Gombak nnt aku buat double degree kot. kawen lamabt pon takpe.. tak kesah.. statement tipu.. i kisah ok.. 

cita-cita.. peeewwiiittt

nk jugak letak peewit tuh. cita-cita aku ialah utk menjadi seorang insan yg berguna dan mampu berbakti kepada orang tua, keluarga, negara dan bangsa. cehhh.. ayt propa gile.. cita-cita aku rahsia. aku tak nak bagitau sape-sape. sebab aku pon tak tau. but, buat masa ni aku aim nak jadi lecturer la..

so, kepada blogger-blogger u kt luar sane.. selamat berkenalan. aku memang poyo sket tau. huhu. jujur aku ngaku ni tau.. tau.. (0_o)

7 comments:

eni said...

uik.... 1st~~!!! yey.. adiah2.. hehe... ape2 pn... gud luck n all the besh.. :)

LaDy_aFieFa said...

jln2 BA..
salam perkenalan yar~

noraim said...

salam perkenalan :)
thanks. follow awk back :)

nur dhiya' aida said...

hai awak!! heee
slm perkenalan yer :))))
like dis simple blog..sejuk mata memandang wink wink

Ana Muslim said...

salam perkenalan...datanglah blog ana jugak ea???

FasiHaH SupiaN said...

haih!!!!!!! UIA lah...so,,junior lah nie........:)

follow

Emma said...

eni: hehe.. thanks.. will be considerated

lady_afiefa: salam perkenalan..

noraim: slm p'kenalan. wlcome n thanks back..

dhiya': thanks ya.. like ur blog too..

ana muslim: i'allah.. i will..

fasihah: yup.. hehe.. jgn buli sy ye senior..

Bebudak comel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KiraKira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers