Pages

Leave ur 'jejak' here :)

Sunday, December 12, 2010

BEN ASHAARI BLOG LIST 2011

Salam semua.. join lagi Ben punye contest *contest ke?* Kali ni tajuk dia mcm kat atas tu..



Letak tajuk BEN ASHAARI BLOG LIST 2011 then link kan kat entry beliau..

- Berapa kali update dalam sehari?

Dalam sehari tak tentu berapa kali aku update. Kalau rajin macam hari ni, 3 4 kali la aku update. 

- Sila jawab dalm 100 perkataan kenapa nak berada dalam blog list d blog Ben Ashaari?

Alamak.. 100 perkataan? Benar kah 100 perkataan? Mampus la nak karang ayat. Gini sebenar nye aku baru je nak melebar kan sayap aku yang tak besar mana ni dalam bidang blogging ni. Entry pun tak banyak lagi. Follower pun baru 5 orang setakat ni. Daripada membe-membe yg dah lama dlm dunia blog, aku dapat tau yg Ben Ashaari ni sangat-sangat la pemes. So, kalo dah dapat peluang berada dalam blog list beliau kira nye sangat lah bertuah. Dari apa yg aku dah observe la kan. Sape-sape yg di'promote' oleh Ben ni mesti readers dia akan meningkat dengan mendadak nye. Teringin la jugak aku ni kan. Nak buat iklan kat blog-blog lain aku tak mampu la. Sebab join blogging world ni pun just utk suka-suka je. Kadang-kadang rasa cam tak tau nak update apa kan? Tapi kalau ada sokongan dari otai macam Ben ni, sangat lah bahagia rasanya *ayat aku pun dah jadi makin skema* Haissh... macam dok ngarang karangan utk jawab exam je. Ok la kot kalo tak cukup 100 pun kan? kan? kan?

- Then last sekali macam biasa.. Tinggal kan link anda kat entry beliau kat sini. Ok, gotta go! Babai..



4 comments:

Siti Safiyyah said...

singgah sini drpd blog ben..selamat berkenalan ye? :)

aienzcruzzle said...

jalan2 dri blog ben..
jemput singgah ke blog saye..=)
http://aienzcruzzle.blogspot.com/

misz nana said...

nana pun join nih jugak :)

Ninie said...

hi, singgh sini dr blog ben...salam prkenalan...rjn2la singgah blog saya http://paradigmaresources.blogspot.com/ dan http://niniezane2009.blogspot.com/

Bebudak comel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KiraKira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers