Pages

Leave ur 'jejak' here :)

Saturday, July 2, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011

Assalamualaikum w.b.t..

Yes! kali ni abg ben buat segmen boleh join lama punye.. sampai 4hb ni tau. sebelum tu nak tepek header beliaw yg merah menyala i like yg besar gedabak tu dulu ok..


besar aku kasi. kalo nak join boleh tekan header tu ok. segmen kali ni ade hadiah tau. and syarat-syarat nye ade kat bawah ni.....

  1. Buat satu entri khas..
  2. Letak header BEN ASHAARI.COM
  3. Tajuk : GEGAR BLOG JULAI 2011 dan linkkan ke entri ini ..
  4. Tulis apa saja yang mana aku boleh jadikan soalan pada contest akan datang nanti..
  5. Tinggalkan url entri korang di ruangan komen ini ..


    "Bila Allah uji kita dengan sesuatu, tu tanda nye Allah sayangkan kita. so, jgn merungut dan bersyukurlah sebab diberi peluang menghapuskan dosa-dosa kecil". 




34 comments:

Azzah said...

singgah gegar sambil follow

saiazuan said...

dan bila ben bagi peluang.. http://eleventx.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

pha is said...

salam gegar blog julai...
jemput singgah sini yer : aku nak berkawan

gadis melayu said...

datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

gegar sini jugak ye
GEGAR BLOG JULAI 2011
dan sini
GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway

isyam mirah said...

mirah dtg gegar..sambil follow :)

Nadzirah K. said...

woot2..datang gegar..
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/gegar-blog-julai-2011.html

EYFAalias said...

datang gegar sini balik :D

Emma said...

azzah; thanks yer...

saiazuan; sy tau pasal ni dr blog kamu.. :)

pha is; dah singgah.. :)

gadis melayu; thanks dtg.. dh follow u.. :)

isyam mirah; thanks ye.. :)

siti kektus said...

gegar. gegar. hehehe

done follow u~ ;)

nananaDya said...

gegar sini balik ye....=)

Dhia BellamiZam said...

balas gagar..
folo u back..tQ :)

Famili Ceria said...

kasi gegar sini pulak...

NUR FARIZA UMAIRA said...

hi, emma.. saya dtg sini pulak utk meneruskan gegaran.. thanks follow my blog.. i'm done following ur blog..

akutetapaku.com said...

bagi gegaran di sini lak:)

Fad said...

hai2..sy dtg sini...gegar2 blog kamu...follow juga..:):)

Jaa said...

singgah n gegar...

msredcheesecake said...

cik emma,
datang sini gegar balek....

Rai said...

thanks datang singgar gegar blog july.. :D

zie_ira said...

ira datang menggegar!~^_^,,sori lmbt balas kunjungan,,:)

sukasuki said...

kunjungan balas ke sini. maaf lambat. sebab baru balik dari kelantan. =)

Emma said...

siti kektus; thanks follow.. hehhe

nananaDya, akutetap aku, fad, jaa, missredcheesecake, ; thanks ye..

Dhia, Fariza, rai; thanks n welcome ye..

zie_ira, sukasuki; it's ok la.. thanks ek..

cik Ida said...

hey, datang sini nak GEGAR belog kamu.. feel free to hit me back yeah :)

ada aku kesah

me@monolog said...

kasi gegar sama ini blog! ^^,

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Saya dtg nih hehhe..jom kasi gegar

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

Blogberry Emry said...

Salam gegar..Jom lawat Blogberry Emry™ nak??

msredcheesecake said...

Cik emma
Tengs yea gegar log msred....datang gegar sini pulak....

Rohaizam Rosli said...

Gegar gegar gegar gegar gegar.....
follow kamu... sudi2 la jenguk iejam, follow iejam sgt berterima kasih....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

nuRuL said...

hello.

Datang menggegar & menggodek belog ini.hi³

Salam kenal yea!:)

KhAiReDzAiMy said...

Salam...

Datang sini nak GEGAR belog awak...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

-Adios-

LUNA LANUN said...

saya dtg menggegarkan blog ini dr Segmen Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari...
Jom gegarkan saya semula!

Entri best la ni, pilih je mana yang korang nak baca:
1. Maklumbalas KFC Berikutan Laporan Kebersihan Premis Makanan Mereka Tempoh Hari
2. Buat Lawak Lak Stesen Minyak Ni!
3. Ingat Dato' Siti Je Ke Terror Menembak?!
4. Best Hape Wataniah Ni...
5. Cam ni je la kalau mau hidup!
by LUNA LANUN

A M E ! said...

hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !

Emma said...

cik ida; thanks.. i dah jenguk u..

me@monolog; yeah.. jom gegar2..

cmne nk eja nme nih; thanks dtg.. sy dtg balik..

emry; dah gegar dah.. hehe

msredcheesecake; i like cheese cake.. welcome n thanks jugak..

rohaizam; dun wory iejam.. i will

nurul; godek jgn tak godek yee...

khairedzaimy; salam perkenalan.. singgah jgn tak singgah :)

luna; thanks yoo..

ame; thanks ya.. hoyeahh (tkde motif)

Ucu Faridah said...

ucu datang...n follow...gegar ucu y

Jerung Gergasi said...

311th follower datang singgah sini =)

jom lawat Sarang Jerung:
Sarang Jerung

dan jangan lupa like page di Facebook jika sudi:
Sarang Jerung on Facebook

kalau nak menang duit tunai jom la join contest top referal bernilai rm150 ni:
contest mudah di Sarang Jerung

Bebudak comel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KiraKira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers