Pages

Leave ur 'jejak' here :)

Saturday, July 30, 2011

10 Hari Cabaran Blog

Assalamualaikum w.b.t

Selamat hari Sabtu semua. semenjak dua menjak ni ema memang malas gile nak hapdet belog. memang sengaja buatbuat malas. so, bila terpandang je ramai gila yg join cabaran harihari ni tergerak jugak la hati nak join kan. kotkot lepas ni boleh jadi rajin hapdet kan. 

banyak sebenarnye challenge yg camni. tapi selalu nye yg ema jumpe yg photo punye. disebabkan ema ni merupakan seorang yang sangat lah low profile tak suke tepek gambo sebesar gedabak kat belog ni, so tak jadi la join. but now dah jumpe yg bekenan di hati. so meh kite cekidaut first day punye challenge dlm entry seterus nye ok. tapi sebelum tu meh kite usha dlu apa yg diperlukan dln challenge nih ok.



Day 1 :10 things about you
Day 2 :10 things you love 
Day 3 :10 things you hate
Day 4 :10 things you want to say to one person
Day 5 :10 wishes
Day 6 :10 items you can't live without
Day 7 :10 important people
Day 8 :10 of your favourite songs
Day 9 :10 ways to win your heart
Day 10 :10 final words


2 comments:

isyam mirah said...

nk join gk la cabaran 10days ni..hehe

Emma said...

sila.. sila.. sila join. hehe

Bebudak comel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KiraKira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers