Pages

Leave ur 'jejak' here :)

Thursday, April 7, 2011

Penyelesaian

Selamat petang semua.. Assalamualaikum.. semalam ema ada post entry mengada mengadu pasal student-student yg dah di'delete'kan. Ema delete sebab rasa cam tak bagus la post camtu. Sian lak kat dorang.

Semalam dgn penuh rasa bersalah dalam hati ni sebab marah student-student ku yg innocent, ema balik dan berpikir dgn sedalam-dalamnye. Dalam mana tak tau la. So, timbul la satu penyelesaian. Dah dorang malas nak tulis-tulis nota sendiri nape tak ema je yg buatkan utk dorang kan? Pastu tambah yuran sket sebab terpaksa ngadap laptop lame-lame. And bulan depan kompem kene tambah power spec. Huhu. Kejam tak? 

So, sekarang ni.. notes tu on da process la. I'allah dlm masa seminggu lebih dan kurang siap la kot. Pening jugak nak nyusun ayat yg mudah dan sampai maksud nih. Lepas ni kalau dah bagi nota, dah ngaja sampai lenjun muka dorang kene tempias air liur ema, kalo tak reti buat jugak, kalo lupa jugak ema nak ajak dorang hentak kepala sama-sama kat lantai kelas. Ok tak?

Doa kan ema ok. Terima kasih sudi baca entry mengarut nih. Doa kan ema terus tabah dgn kerenah manusia kat blok ni. Hari ni ema berjaya mengawal kemarahan dgn jaya nye. Org melayu memang kuat berdengki dlm bisnes kan? Makcik, terima kasih sebab tak buat Puan Umi kene bayo hampir seribu and terima kasih jugak sebab put da blame on me. Sugguh scapegoating kamu ye. Tapi takpe, sy terima. Yg penting Puan Umi sy tak migrain lagi.

4 comments:

Fariha Ismail said...

sabar jelah ema ye..
dulu i pun mcm tue gak zaman2 dak2..
mls memanjang, bila dah beso bru nak nyesal.. hehe
nnty diorg sedar la tue..
ahaiii :)

Emma said...

fariha ismail; hehehe.. takpe.. dorg mls kita xleh mls jugak.. betul tk?

Dim Benihana said...

salam kenal, cikgu rupanya...

sabar-sabar..

Emma said...

dim benihana; cekgu ngaja kursus komputer je.. :)

Bebudak comel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KiraKira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers