Pages

Leave ur 'jejak' here :)

Saturday, April 30, 2011

" IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY "

Selamat petang semua.. dlm tercari-cari idea nak update hari ni terjumpak pulak GA dr cik comel izyan ni. tahniah to izyan (ekceli kak izyan i guess) sebab berjaya buat GA. huhu. ema nak buat takde duit la beli hadiah. btw, meh kita tempek kat sini header lama belog beliaw sbgai banner utk contest.


btw, izyan ni sgt la friendly. tak rugi pon kalau follow beliaw. tak semesti nye utk join contest je kan? sampai sini dulu ye.. daaa...



4 comments:

Izyan Masri said...

ADA AYAT PUJI2.BOLEH DPAT MARKAH LEBIH NI.KIHKIH.FUUH2.TIUP SIKIT BIAR MENANG.THANKS JOIN YE SAYANGG ^^

HonEyBuNNy said...

good luck..

ila pun baru ja join tadi..hehe

Nurul Ain said...

HI!! walking around and find ur blog. nice blog!..:))

Emma said...

izyan; huhu.. yeay2.. nak menang..

honey; u too gdluck..

ain; thanks ye..

Bebudak comel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KiraKira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers