Pages

Leave ur 'jejak' here :)

Wednesday, October 5, 2011

tetibe muncul

Assalamualaikum w.b.t

setelah sekian lama.. ema muncul jugak akhir nye. tapi mcm biasa le. memang blog bakal dianaktirikan sesungguh nye. ni pon gatal nak merepek sebab dapat bukak internet tapi tak tau nak bukak ape.

ema dah register balik kt uia. so, agak sibuk la. kul 11.30 jap gi ada kuiz. awal kan? and baru je masuk sebulan minggu depan dah ada exam mid-sem. best kan?

sekarang tengah hangen dgn dropbox yg tak muncul-muncul dekat LMS nih. rasa mcm nak carik carik skrin lappy ni pon ade. tapi..... ia sangat berguna bagi saya. so pendamkan je la hasrat tu. kadang kadang rasa macam menyusah kan la pulak bila semua benda nak kene guna internet. kalau dah tau camtu setting la bagi betul betul. ni bole pulak blok ema tak dapat wireless. memang cheese tart sungguh. berokben pulak time time gini la nak wat hal.

memang aku menyesal subscribe dengan kau wahai berok!

sekian terima kasih -.-

1 comment:

syaz@rozelt said...

belajar dekat uia ke..selamat mentelaah..ade mase update la blog selaloo..hihi

Bebudak comel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KiraKira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers