Pages

Leave ur 'jejak' here :)

Wednesday, April 13, 2011

Nak tanya pasal resdung ni...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Selamat pagi semua.. adakah budak-budak ni tak dtg kelas hari ni?? Rasa nye pagi ni ema cuti ngajo kot. huhu. dpt la blogwalking lebih sket hari ni.. korg da sarapan ke pagi ni? ema sempat mkn roti 3 keping je. ye.. roti 3 kpg d pg hari merupakan 'je' bg seorg ema yg kuat mkn.. <---- (sila abaikan bdk emosi tak betul nih)

utk entry ni ema tak nak kongsi apa-apa lagi. emosi tak stabil la. kenapa? ada la 2 3 sebab. first sekali sebab puan umi tak sehat. sebab ema lupa beli ubat utk beliaw. rasa tersentap di situ kan? ekceli kan.. ema nak tanye pendapat korang-korang la kan. cemane nak ilangkan resdung yg dah sampai tahap dewa-dewi tu tanpa bergantung ngan pain killer ek?

resdung puan umi teruk sangat. risau ema tengok. ari tu beliaw pegi farmasi. pastu akak-akak pharmacist tu kasi kat beliaw ubt yg name nye adizeo.. camtu la kot eja nye.. and start dari tu beliaw kene bergantung ngan ubat tu. kalo tak makan mula la bersin sampai termancung-mancung idung. pastu mata merah berair-air. then kepala berat sampai kene tido je..

tak best la kan bila idup bergantung ngan ubat je kan? ema cuba gak suggest ubat itu-ini kat beliaw. tapi beliaw tak berani nak cuba. haishh.. parah ni.. cemane? korang ade idea tak?

sebab kedua ni cam poyo sket la.. tp nak kongsi gak. Incik KD sakit la. beliaw balik kl sbb ayh beliaw nak operate. tgk-tgk penyakit beliaw lak menyerang. sakit ape biarlah rahsia.. huhu. tak best la bila org-org tersayang sakit nih. rasa cam nak sakit jugak je.. 

2 comments:

MiSzy DiaN said...

saya ada resdung gak tp smpai skrg belum lagi pergi berubat..
kalu daa sakit tu, smpai 2 or 3 bulan berlarutan tnpa saya sedar..




dtg nak jmput join nie..

http://miszydian.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

Emma said...

ok..i'll join.. :)

Bebudak comel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KiraKira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers