Pages

Leave ur 'jejak' here :)

Tuesday, April 26, 2011

follower ke 200

apa kabo kome sume hari ni? dah sarapan? sarapan tu penting tau untuk sape yg nak diet. tak caye tengok sini. bangun hari ni dah senaman belom? kalau belom boleh pegi buat sekrang. apahal la aku baru nak bebel sekarang kan? padahal dah nak masuk tengahari pon.. waktu sekarang ialah 11.40 a.m

semalam satu entry pon ema tak update kan? malas sebenarnye. rasa macam tengah banyak problem je. padahal sengaja je bebankan pala otak pikir kan sume tuh.

ok, malas nak bebel panjang. kita straight to the point ok. hari ni ema dgn semangat berkobar-kobar nye sign in kat blogger.com. just nak tau bebudak comel kat belog ema bertambah ke tak. and the result is.. walaupon smlm tak update and just sempat blogwalking sebelog-dua, bertambah jugak 3 org budak comel.

ala.. blogger yg follower beriban-riban jgn la nak lekeh-lekeh kan ema. ema tau la 200 tu kira sikit je. tp semua tu hasil usaha ema sendiri tau. serius ema malas tak berapa rajin nak blogwalking. nak tinggalkan komen kat entry org pon malas. bukan sombong. tapi tak tau nak komen ape. lagipun ema bukak blog ni pon curi-curi masa je. maklumla.. wanita bekerjaya yg sibuk mcm ema ni. cehh.. nasib la ema dah stop main fb. kalau tak parah jugak kot.

lagi 1, ema mintak maaf kat sume yg singgah belog ni and dah tinggal kn cap jari kat shoutbox tapi ema tak balas. but seriously said ema balas semua kunjungan korang taw. siap follow lg. sape yg dtg sini tapi ema tak follow sila bagitau k. 

ok, sekarang back to the topic. hari ni ema nak tunjuk kat korang budak comel ke-200 yg dtg belog ema k. ni buktinye....

klik bagi yg tak cukup kalsiyam..

yahoo.. dah dua ratus. bila lak nak jadi 2000 kan? ok, ni butir-butir beliaw..

nama: mizz dija
location: shah alam
pekerjaan: student
zodiak: gemini
on blog since: January 2011
additional info: dija ade twin lah..


ni org nye.. cantek kan beliaw..


ok, sila terjah ramai-ramai ok. ema rasa beliaw ni baru lagi aktif berbelog kot. betul tak dija? hehehehe. ema tak abeh explore g belog beliaw ni. meh kita terjah sama-sama ok. hari tu ema dah buat entry utk follower ke-100 kan? tapi ema tak dapat pon feedback dr beliaw. korg boleh tgk sini. ok, kepada cik kimchisu hadiah anda still available. ema harap cik kimchisu and mizz dija boleh tinggalkan detail korang kat komen entry ni. jgn risau. ema takkan publish ok.

ok, sekian utk pagi ni. thanks korang sudi baca and singgah sini. syg korang lah!!!http://www.emocutez.com

5 comments:

MiSzy DiaN said...

dahh ramai follower da.. okei la tue.. teruskan berblogging ya :)

MizzDija said...

haha..thank u ema...terkejut sgt ema post psl blog dija..huhu...(malu)
ema nk detail ape ye?nnt dija bg..:)

DiDa Licious said...

jenjalan sini pula...!! (",)v

OreO HitaM said...

Nak tunggu jd follower yg ke 300 plak la..

Emma said...

dian; tp tak seramai dian.. sob..sob..

dija; welkam..thanks sbb follow belog nih.. :)

dida; thank dtg.. dh jln kt blog dida jugak..

oreo; ok, sila tunggu.. sblm tu peromot la kwn2 srh bg smpai 300 cpt2.. huhu

Bebudak comel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KiraKira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers