Pages

Leave ur 'jejak' here :)

Sunday, April 10, 2011

Detoxin Foot Patch

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

selamat pagi semua.. ema baru abeh kelas sesi pagi ni. so, time to rest. rest la sangat. ema kene taip buku 128 mukasurat. and sekarang baru siap 37 mukasurat. nampak tak perbezaan yg dah ditaip dan belum? and yg tragis nye.. buku ni in arabic ye kwn-kwn. memang juling mata carik huruf kat keyboard.

ok, tak yah bebel panjang. hari ni ema nak cite pada foot patch jugak. nape jugak? sebab dlm minggu ni ema tengok ramai jugak la blogger yg cite pasal benda alah ni. kan? kan? kan?

tapi seriously said, memang foot patch ni bagus sangat. especially utk org yg asek berangin je mcm ema ni. kejap-kejap sendawa. nampak macam tak cantik kan? hehe. 2 3 bulan lepas Puan Umi sakit tumit. sebab masa kwsn utara malaysia ni banjir teruk, umah ema pon memang tenggelam habis. habis je banjir kene pulun basuh umah la kan. then puan umi ni punya la semangat cuci umah sampai sakit-saki tumit beliau. mcm kene gout tuh kate nye. pijak je sakit.

then tuan abah pon belikan la foot patch ni utk beliau. bila pakai je bende alah ni 2 3 hari, terus ok. but of course la dgn izin Allah kan.. so, bila ema sakit tumit hari tu, puan umi suggest la pulak foot patch tu. bila pakai mcm ni la jadi nye..





Sebelum kejadian..




Sila abaikan kaki yg kurang comel tu k..





Selepas kejadian





Nampak tak betapa banyak nye toksin dlm bdn ku..


So, meh kita tengok kebaikan foot patch ni.

  1. Menyingkirkan toksin dlm badan.
  2. mengurangkan tekanan / tahap kebimbangan.
  3. meningkatkan edaran darah.
  4. mengurangkan sakit kepala
  5. faedah meningkatkan metabolisme
  6. meningkatkan tumpuan mental

Haa.. bagus tak? Sekarang meh kita tengok apa tanda banyak toksin pulak:
  1. kerap sakit kepala
  2. bdn terasa letih tanpa sebab
  3. susah bangun tidur
  4. bahagian keliling mata gelap
  5. byk angin, alahan, inflamasi pada sendi
  6. sinus
  7. masalah jerawat
  8. tekanan darah tinggi
  9. perokok
  10. gout
Haa.. amacam? Ada bakat jd promoter tak? detail tu.. Sebenar nye maklumat tu sume ema amek kat kertas yg ada dgn foot patch tu la. tuan abah ckp dia beli kt kwn dia. so skrg ni tiap-tiap mlm ema pakai. huhu. best... dlm satu pek tu ada 6 keping (3 pasang lerr). sape-sape yg nak try nak mintak ema beli kn gtau la ye.. huhu.


4 comments:

Cik Ezy said...

dh lame dgr psl ni..
mak saye pon prnh gune..
mmg terbaek..

Emma said...

best gune..
u should try too..
lena je tido..

Anis Adila Aris said...

waa....mesti ringan je badan kan..
berapa ye harga?

Emma said...

anis; yg my dad beli tu harga dia RM12 je utk 6 keping.. murah kan?

Bebudak comel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KiraKira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers