Pages

Leave ur 'jejak' here :)

Tuesday, December 21, 2010

My 1st award

Ahahaha.. thanks cikdilamata4 yg bagi aku idea utk update blog hari ni. Aku dah blurr nak cite pasal ape ni. Juz nak balas tag dari beliau la.. Thanks dear tag aku. Huhu.

Yay.. sy dapat ni. Mcm muka aku masa kecik-kecik dulu je..

Neway.. sebelum nak amek award tuh kene la jawab soklan dulu kan. Ala.. senang je.. tak macam soklan CCT yg kene perah otak pon. 

1) Apa pendapat anda tentang blog dari mata hati?

Soklan ni mengkompius kan aku la. Bagi aku blog ni boleh tunjuk kn kemahiran korang membebel dan jugak tahap mane kreatif nye korang nak hias blog. Wakaka. Macam keji je ayat. Tak lah. Bagi aku dgn blog ni boleh share macam-macam la. Boleh ilang kan boring. Boleh tambah ramai kawan. Boleh ilang kan gian nak main pesbuk. Ya! Sy boleh hidup tanpa pesbuk. *Sebab sy syg kamu lah!

2) Tunjukkan gambar desktop anda.




3) Snap gambar anda sekarang tak kira dalam apa jua keadaan.


Ok.. sy lagi cantik dr budak ni.. hahaha
4) 3 words to describe si dia (if u have any)

- charming  o_0
- sweet  (",)
- always drive me crazy

Ok, dah lebih 3 words. Semua tu ayat bodek ye.. Haha

5) 3 words to describe urself

- Garang
- Comel
- Giler

Antara semua tu no 2 je yg betul. Tau.. tau..

6) Anda selalu masak?

YA! Jawab dengan yakin nye. So, mane-mane makcik-makcik yg nak cari menantu tu sy single lagi ye but not available. Hehehe. 

7) Tag 5 blogger yg chumel and sweet.

Alamak.. camne nak tag  ni. Sy sorang je yg chumel and sweet kt cni. Huhu. Tipu je. Ok sy tag manusia-manusia comel ni ye..






4 comments:

Magrib said...

wah!! award! tahniah.. mesti anda cool gila... kan?? anyway.. blog anda menarik dan buat saya tertarik.. suka dan follow anda.


Ini entry terbaru saya..
Cara cepat tingkatkan traffic
Rahsia tapak tngn OBAMA
Lagenda Budak Nakal Gila

Emma said...

Ahaha.. anda perli kah?
Cool la jugak..
Sebab malam ni mcm nak ujan je.. (",)
Huhuhu
neway, thanks ye..

linamocha said...

Santai dan dpt menghilgkan Kebosanan! hahah88
Betoll!! Ber'blog'ing cara alternatif selain ber'FACEbook'ing..huh8
but both also bawe kpd addictn laa..

Emma said...

at least tkde la aku t'cangak je dpn FB tunggu komen org..
b'blog dpt gk tmbh info n ilmu..
don't juz look at the bad side la..
active blog pn ade keje aku tk siap?

Bebudak comel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KiraKira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers